Вход за клиенти

E-mail:
Парола:
ЕнвироХеми България ЕООД

бул. "Евлоги Георгиев" 100
1505 София
E-Mail: ljuba.kirova@envirochemie.com
Mob: +359 878 288204
watermark


Технологии за пречистване на индустриални отпадъчни води и водоподготовка. Пречиствателни станции.

ЕнвироХеми означава Надеждност, Иновации и Качество. Със седалище в Росдорф в областта Рейн-Майн , Германия, ЕнвироХеми е надежден партньор за своите индустриални клиенти в областта на проектирането и изграждането на пречиствателни станции, технологии за пречистване на отпадъчни води, воден мениджмънт и водни услуги в продължение на повече от 30 години. Като инженерингова компания с широк спектър от продукти и услуги, ние предлагаме на нашите клиенти в над 30 страни консултации, проектиране, изграждане на инсталации, пилотни тестове и комплексни услуги, включващи до пълното управление на водите.

Изтегляне Брошура на ЕнвироХеми България (PDF)

Актуални новини


Покана за Международното изложение Water Tech Expo 2019
Дата на публикуване: 2019-03-04
Имаме удоволствието да Ви поканим на 13-то Международно изложение Water Tech Expo 2018, което ще се проведе в Интер Експо Център - София от 6 до 8 Март 2019. Ще се радваме да Ви посрещнем на нашия щанд С6, зала 4, където ще Ви запознаем с нашите технологии за третиране на индустриални отпадъчни води.
>> Прочети цялата новина...
Модулно, безотпадно третиране на отработени основни разтвори с Envochem® AOP
Дата на публикуване: 2018-09-03
Специално разработената инсталация Envochem® AOP е идеална за обезвреждане на отработени основни разтвори от екстракция (Spent Caustic, Merox process
>> Прочети цялата новина...